Cuma, Ocak 02, 2009

Dostlarla Güzel Geceler-Harikasın 2009

2009 güzel başladı. Muhabbetin beynimizi arındırdığı iki güzel gece yaşadık üst üste.
Biricik koca-sevgili ile birlikteliğimiz üniversite yıllarına dayandığından ortak arkadaşlarımız çok. Üniversite-master yılları aynı okulda hatta aynı sınıfda geçti.
Adaş ama lakapları ile ayırdığımız iki üniversite arkadaşlarımız ile artı birer olarak yemeğe geldiler. Nişanlı ve evli... Neşenin masada yerleşik olduğu, anıların havada uçuştuğu, Amsterdam hayallerinin ve planlarının sıralandığı harika 1 Ocak gecesi yaşadık. Hamaratlığım tuttu güzel bir Fas sofrası hazırladım. Elimin ayarı her zaman kaçık olurken bu gece kıtı kıtına yetişti herşey. Biricik koca-sevgilinin gönlünden geldi 25 yıllık beyaz şarabımızı açtı. Hafızalara kazınan yudumlar aldık kadehlerimizden.
Master'ın bize hediyesi arkadaşlarımız Berkimizden 10 ay büyük aslan parçaları ile 2 Ocak gecesi evimize renk kattılar. Çocuklar şen biz şen. Berk ve Umut çok iyi anlaşan ve birbirlerini seven harika çocuklar. İş günü olunca yemek yapmak ne mümkün. O zaman ne yenir ne yenir diye düşünürken Biricik Koca-sevgilinin sushi krizi tuttu. Türk insanı sadece sushi ile doyarmı doymaz, Biricik Koca-Sevgili hariç. Yanına Çin yemeği sipariş verdik. Öküzgözümüzün yanında güzel bir Uzakdoğu sentezi oluşturduk.
Dostlar iyiki varsınız. Hayat sizlerle güzel ve sizlerle anlamlı. Hep böyle güzel günlerde birlikte olma dileği ile.
2009 Harikasın. Başlangıcın iştahımı kabarttı. Hiç şüphem yok ki, böyle bir başlangıcın devamıda şahane olacak.