Cuma, Mart 06, 2009

Eğlenceli Bir Gösteri

Berk için birkaç ay evvel Yunus kitabı almışdım. Bir hafta evveline kadar pek ilgisini çekmemişdi. Bir haftadır Yunus kitabını karıştırmak bize okutturmak çok hoşuna gidiyor. Berk Yunus kitabınu getir dediğimde koşa koşa ""Yunu Yunu"" diyerek getiriyor. (Berkçede Yunus-""Yunu"") Yunuslar bu kadar ilgi alanına girince gerçeğini görmesini istedim. Bugün ofise gitmedim ve Berk ile Yunus Gösterisine gittik. Yaklaşık bir saat sürdü. Berk pür dikkat hiç kımıldamadan seyretti, seyrettik:). Bugün Beyaz Balinalar, Mors, Yunuslar gösteri yaptı. En heyecanlısı elbetteki Yunuslardı.

Şov bittikden sonra Berk Yunusları sevdi. Yunusları ellemek yanlarında durmak çok hoşuna gitti. Yunuslar sevgi gösterisi yapmak için kuyrukları ile Berk'e su fırlattılar. Berk baştan aşağı ıslandı. Islanınca bastı yaygarayı. Yunusların yanından uzaklaşınca bu seferde ""yunu yunu"" dedi ama iş işden geçti. Yunuslar dinlenmeye çekilmişdi.

Anladıkki ara ara Yunusları ziyaret etmemiz gerekiyor. Berk gösteriye bayıldı. Nükleer enerji ile çalışan çocuk bir saat pür dikkat gösteriyi seyretti.

Biricik Koca-Sevgili, acaba diyorum eve bir tane alsak mı?


Yunus bizleri selamlıyor.


Berk pür dikkat şovu seyrediyor.


Yunuslar halkalardan başarı ile geçti. Bu sırada bütün çocuklar hayret çığlıkları attı.


Yunuslar nefesimizi kesercesine şovlarına devam ediyor.


Yunuslar şov sonunda herkesi selamlıyor.


Berk ve annane şov sonunda yunusları sevdi.


Mors pek bi obur çıktı.