Pazartesi, Mayıs 18, 2009

Terasımızı 2009 Yazına Resmi Olarak Açtık

Pazar sabah alışık olmadığımız bir şekilde güne başladık. Berk'im saat 8:30 a yaklaşırken güne Merhaba dediğinden şaştık kaldık. Bünye alışık değil tabiki. Normal şartlarda 8:30 da bizim kahvaltı masası çoktan kalkmış olurdu.

Kahvaltımızı bitirdikden sonra terasa çıktık. Berk'e yeni görevini anlattım. Görevin içinde su kelimesi geçtiği için Berk'in mutluluğu tavan yaptı. Terasda ki çiçeklerimizi sulamak bir insanı bu denli mutlu edebileceğini düşünemezdim. Üşenmedi hepsini tek tek suladı. Hemde kuru toprakın kalmamasına bile dikkat ederek. Hortumda ki su ile ara ara cilveleşerek. Cilveleştikden sonrada bana gözünün ucu ile bakarak.

Doğumgününde hediye olarak gelen kum havuzunu henüz kum dolduramadık. Parkda ki kumdan sıra gelememişti. Kum havuzunu su havuzuna döndürdük. Sabah 1 saat terasda geçirdikden sonra, güneş zararlı ışınları ile bizi kavurmadan terasda ki su partisine veda ettik. Berk suya doymayınca banyoda devam etme kararı aldık.

Terasın tadı Berkin damağında kalınca, öğle uykusundan sonra tekrar terasa çıktık. Terasda iken sihirli cümle "parkda kum oynayalım mı" dememle 10 dakikada hazırlanıp parka attık kendimizi.