Salı, Haziran 02, 2009

Hafta Sonu Özeti

Hafta sonuna başlamadan önce Berk'e 18. ayda olması gerektiği karma aşı yapıldı. Normal de Berk aşılardan sonra çok ateşlenen bir çocuk olmadı. Bu sefer nedense 38,5 civarı ateş ve birazda halsizlik yaptı aşı.

Cumartesi öğlen kendine gelince ve ""havusss havusss"" diye tutturunca çiftliğe gittik. Bu yaz Berk ve havuz ikilisi ile işimiz var. Havuzun etrafında günde 3-5 saat geçirmek isteyecek tahminim. Cumartesi havuzun etrafında doyasıya oynadıktan sonra evimize geri döndük. Akşam yatarken herşey çok normaldi.

Gece hafif ateş, huysuzluk birazda soğuk soğuk terleme oldu. Normal şartlarda sabah en geç saat 7 de ayakta olan Berk, Pazar sabah kalkamadı. Saat 7 de uyandı. Kendi yatağında uyumak istemedi. Çok halsizdi. Bende bizim yatağımıza aldım. Saat 9:30 a kadar bizim yatağımızda döndü ve döndü, ara ara uykuya daldı, ara ara mızmızlandı. 9:30 da ""anni kahvaltı"" diyerek ayağa kalktı. Normalde saat 8 gibi kahvaltı etmiş olduğu için 9:30'a kadar dayanabilmesi mucize.

Pazar çok sakin bir gün geçirdik. Herşeyi ağır çekim yaptık. Yavaş yavaş lego oynadık, yavaş yavaş top oynadık. Öğlen 3 saat uyudu. Öğle uykusundan sonra bütün yorgunluğunu atmış şekilde kalkınca çiftliğe gittik. 2 saat bahçede gezdik, taze soğan kopardık Berk afiyetle miğdeye indirdi. Taze soğanı bahçeden söküp yemek Berk'in çok hoşuna gidiyor. Elbet ardından kebapçı gibi kokuyor o ayrı mevzu.