Pazartesi, Kasım 23, 2009

Sabah ki tuvalet faslında konuştuk uzun uzun - Uyuyan Güzel'i uyandıran prens gibi Berk de at binicek, dıgıdıg dıgıdıg yapıcak. Yol boyunca "at minceeem men uyumuuuucaaamm" dedi durdu ama son 15 dakika dayanamadı kestirdi. Yavaşça Berk geldik dememizle gözlerini açıp "men at minceeeemm" demesine şaştık kaldık.

Sıra bize gelene kadar, pür dikkat binenleri seyretti. Ara ara sabırsızlanıp "men gitceeemm" demedi değil. Atın üzerine oturunca biraz tedirgin oldu fakat çok kısa sürdü.

40 yıllık biniciymiş edasıyla pek bir ciddi turladı. Şansına "Düldül" inatçı çıktı. Kafasına estikçe durdu hareket etmemek için direndi. Herşeye rağmen Beyaz Atlı Prens kıvamında 15 dakika pek bir gururla gezdi.

Çok güzel bir İngiliz atının tımarlanma ve rahatlama zamanına denk geldik. Tımarlandıkça hayvanın rahatlığı her halinden belli oluyodu.
Nasıl da asil hayvan bu at. Duruşu bakışı insanın içine içine işliyor.
Çok zevkli bir gündü hepimiz için. Berk at binerken hem babi hem anni iç geçirmişiz keşke biz olsaydık Berk'in yerinde. Berk'in bu kadar zevk alabileceğini düşünmemiştik. Çıkarken çiftlikden söz verdik hepimiz ayda bir buradayız.