Perşembe, Şubat 04, 2010

Değirmenyeri

Babinin hep hayaliydi, dağın eteğinde bir dağ evinde konaklamak. Bu hayalini dostlarlada birleştirince, unutulmaz anılar ekledik belleğimize.

6 büyük ve 1 çocuk. Eğlenmeden dönen var mı? Hayııırrr. Tatilde tüm kurallar bozulur, yapılmayacaklar yapılır.
Akşam saat 11:30'a kadar bize eşlik ettin. Yatağa götürmekde biraz zorlandık fakat kafanı yatağa koymanla uyudun.
6 büyük 5 şişe kırmızı şarabı tabu, şömine, muhabbet,peynir eşliğinde sabah saat 4'e kadar bitirdik. Bizler saat 4:30 gibi yatağa girdik girmesinede yatağımız ısınamadan sen saat 6:45 gibi uynadın. Araba kullanacağım için, babi yaptı büyüklüğünü seni de alıp ormana yürüyüşe gitti.
Orman yürüyüşünüzün bir de misafiri varmış. Sert görünüşlü ama pamuk gibi kalbi olan Biber. Babi itiraf etti, Biber olmasa bu kadar uzun yürüyemezmişsiniz.
Sabah 8 gibi ev ahalisini yavaş yavaş uyandırdıkdan sonra hep beraber yürüyüşe çıktık.Dağın eteklerinde, evimizin etrafında hiç kar yokken, adım attıkça, yol aldıkça, yükseldikçe kar kendini gösterdi.
10 cm civarı kar gördükden sonra, günümüzün ikinci yarısına yaptığımız plana gecikmemek için geri dönerken bacaklarında derman kalmadığını anlayan bizler sıra ile seni taşıdık. En rahatı Nurcan amcanın omuzlarıydı tahminim, inmek istemedin.
Biber'in peşini bırakmadın. Biber de seni bırakmadı. Göz hızalarınız bir olduğundan birbirinizi çok yakın hissettiğinizi düşünüyorum.