Salı, Ocak 04, 2011

Donem Sonu Gosterisi3Donem Sonu Gosterisi1

Atlamak olmaz burada katıldığı ilk gösteriyi. Aslında tarih 16 Aralık 2010 fakat tembel anne yazana kadar yıl 2011’e döndü ay ise Ocak.

Okula başlayalı daha 2 hafta olmuş iken dönem sonu gösterisi ne kadar anlam ifade eder bir çocuk için tartışılabilecek bir konu. Adı gösteri uygulanan ise sadece çocukların ve ailelerin bir araya gelip okulun girişinde bulunan piyano önünde hep bir ağızdan şarkı söylemek. Benim savunduğum fikri sonuna kadar destekleyen bir uygulama. Gereksiz tantanadan uzak rutini andıran yinede özel bir şeylerin olduğunun anlaşıldığı bir sabahtı yaşadığımız.

Donem Sonu Gosterisi4

Berkim bir ara tüm cesaretini toplayarak ayağa kalkıp dans etmeye bile teşebbüs eder gibi oldu fakat şarkı sözlerine katılamadığından hevesi kursağında kaldı. Zamanı gelecek elbet katılımın, aceleye gerek yok.

Bu sabah okulun ilk günüydü. 2 hafta tatil sonrası tahmin ettiğimiz gibi okula gitmemek için her türlü yolu dedi, baktı çare yok gitmeyi kabul etti. Öğretmenlerine merhaba dememe kalmadan dolaptan seçti aktivitesini oturdu halısının üzerine başladı oynamaya. Sevdim okulu, öğrencileri, aileleri, öğretmenleri, en önemli sebebim Berkim sevdi hepsini.

Donem Sonu Gosterisi2