Çarşamba, Şubat 25, 2009

Kaynar Sular

Ne hayaller kurulmuşdu. Berk annane ile bırakılacak sevgili günlerine 3-4 gün geri dönülecekdi. Gelgitler yaşıyorduk. Acaba ikimiz birden yanında olmazsak Berk nasıl hissedecekdi. 2 yaşından önce aynı anda anne ve babadan uzak kalması tramvalara sebep verirmiş, 2 yaş sendorumunu daha fazla tetiklermiş - bu miş listesi epey uzuyor.

Bazen düşünüyorduk yok yok buna ihtiyacımız var gideceğiz. Bazen düşünüyorduk yok yok olmaz Berk'i yalnız bırakamayız. Sabah gidiyorduk akşam vazgeçip gitmiyorduk.

Bugün gazetede - Flaş Flaş Flaş - "THY Amsterdam Uçağı Üçe Bölündü" haberini görünce bir anda kaynar sular döküldü başımdan. Yok olamaz dedim şaka olmalı bu, bizde olabilirdik o uçakda. Ben ve Ahmet. Berk Istanbul da annane ile oynarken biz Schiphola çakılıyorduk. Acaba şansımız yaver gidip oğlumuzu bir daha görecekmiydik.

Gelgitler yaşamıyoruz. Şu an bana -kimse demeyecek ama derse diyelim- biri gelip dese ki 1M $ veriyorum Berk'i bırak Ahmet ile tatile git, suratına öküzmüsün 10M $ da versen gitmem derim.

Canım oğlum bu yola beraber baş koyduk anca beraber kanca beraber.

http://deryaberkozkan.blogspot.com/2008/12/bir-bakmz-15-nisan-2008-sabah-klm.html