Salı, Şubat 24, 2009

Unutmamamız Gerekenler

Berk'im büyüyorsun, hergün birşeyler öğreniyorsun. Bizi mutlu ediyor kendine biraz daha aşık ediyorsun. Artık karar verdim böyle şeyleri buraya not alacağımki ilerde okuyup hatırlayalım gülelim.

**Teyzen sen küçükken kocaman bir ayıcık almışdı. O zamanlar senin için bir anlam ifade etmiyordu. Ayıcık yanında bol bol resim çekmişdik. Ayıcık odanda köşede uzun zaman tek başına bekledi. Arada tozunu silkeledik ve biraz kabarttık sonra aynen yerine yerleştirdik. 2 hafta evvel bir bakarız ayıcık senin hayatına anlam katmaya başlamış. Ayıcık şu an en yakın arkadaşın. Çok güzel ayıcık diyorsun. "Aaayııııcııııkkkk" Uzata uzata güle güle.
**Ayıcık ve atına hayali yemek yediriyorsun, hayali su içiriyorsun. Berk Ayıcık açıkmış hadi mamasını yedir diyoruz, dolabından tabak-kaşık alıp başlıyorsun yemek yedirmeye. Birde yedirirken ses çıkarıyorsun. Berk Ayıcık susamış hadi su içir diyoruz, dolabından bardak alıp başlıyorsun su içirmeye.
**Berk hadi Ayıcık'a sarıl öp diyoruz, nasıl büyük bir zevkle sarıp sarmalayıp öpüyorsun şaşıyorum. Ahh be güzel oğlum bize aynı şefkati neden göstermiyorsun. Kıskanıyorum haberin olsun.