Pazartesi, Mart 15, 2010

Ve Film Koptu...

Ne cahillik benim ki. Şile'de Ağlayan Kaya diye bir yer varmış benim bi haber olduğum. Bu kadarmı şansa öğrenilir Ağlayan Kaya'nın varlığı. Bizim amacımız Şile sahilinde kimsenin olmadığı kumun güzel olduğu bir yer bulmakdı. Araba ile gezerken gözüme bir yer ilişti. Arabanın girmesine imkan yok, giriş demir kapı ile kapatılmış. Eee, yürüyerek girmeye kim engel. Bıraktık arabamızı yolun kenarına yürüyerek indik sahile. Dileklerin bağlandığı kaya dibindeki ağacı görünce anladık buranın Ağlayan Kaya olduğunu.

Sile-1

Uzakdan onun kum oynamasını seyrederken, o hali nedense aklıma ilkokul yıllarında öğrenediğim "orda bir köy var uzakda" satırlarını aklıma getirdi. Orda bir Berk var uzakda, o Berk benim Berkimdir'i mırıldana mırıldana çektim bu fotoğrafı.

Kum-1

Kumdan kale yapmasını öğrendi yavaş yavaş. Üşenmeden doldurdu kovasını ve ters çevirdi. Bu kadar uğraştıya artık bozmaz dememe kalmadan eski günlerin şerefine olsa gerek büyük bir zevkle çignedi her kalesini.

Berk
Kumdan kaleleri çiğnemek için ayaklandıkdan sonra bir daha oturtabilene aşkolsun. Önce Uzun uzun baktı, ardından yavaş yavaş yaklaştı utangaç utangaç, sonra cilveleşti deniz ile.

Ve Film Koptu.....
Deniz