Salı, Haziran 01, 2010

Formula 1 Hatırası

Formula-1

Hem sıralama turlarını seyretmek hem de oturacağımız alanı belirlemek için Cumartesi ve yarışı seyretmek içinse Pazar günü İstanbul Parkta idik. Biletimiz açık alan olduğundan piknik edasında 2 gün geçirdik. Cumartesi kalabalığı Pazar’ın habercisiydi. Biz 8. ve 9. virajlarını gören, söylenene göre açık alanın en iyi yerlerinden biri olan, bölgedeydik. Hal böyle olunca kalabalık mahşer gününü andırıyordu. Ne isabetli kararmış plaj şemsiyesi götürmek. Sıcak mıydı? Hem de nasıl, peynir gibi erdik demek kesinlikle abartı olmaz. Sıcağın ardından yağan beş on damla yağmura insanların böyle içten tezahürat yapacağı aklıma gelmezdi.

İnsanlarda ki Schumacher ve Ferrari sıkışmışlığı görülmeye değerdi. Shumi’nin Ferrarisiz pistlere dönüşü bu işin fanatiklerini zora sokmuş. Berk ve “Babi” sonu kadar Schumacher’i destekleseler de kazanan Mclaren-Mercedes’den Hamilton oldu.

Berk için unutulmaz iki gündü. Ne zaman yarış arabası alacağımızı soruyor. Belki de geleceğin Shumisi ya da Massası olabilir. Kim bilir?

Formula-2