Çarşamba, Ocak 12, 2011

Kara Doymak mı? Hiç Sanmıyorum

Kara Doymak3

Kar fırtınası uyarılarını dikkate almayıp New Jersey’e laylaylom yola çıkan bizlerin hali New York’a dönüş yolunda görülmeye değerdi. Olayın farkında olmayan Berkim kar yağmasının mutluluğunu yaşıyordu. Okulların tatil olacağı belliydi karın yağış şiddetinden.

Kara Doymak2
Kara Doymak4Kara Doymak7

Sabah kahvaltı sonrası anne-oğul attık kendimizi sokağa. Ayak basılmamış el değmemiş kar ile oynamak neden bu kadar zevkli? Ayağını bastığında pofff sesi eşliğinde bacağının bir kısmının kara girmesi neden bu kadar zevkli?

Turist misali ince giyinip çıkarsam tabi zevk benim için 1 saat sürebiliyor. Berkimin waterproof kar tulumları geldiğinden keyfi yerinde. Yuvarlanma teklifini bir heyecan kabul edip iki yuvarlanmamla, gözlerim yuvalarından çıktı ve hata yaptığımı anlayıp hazır ol vaziyette ayakta beklemeyi tercih ettim.

Kara Doymak5
Kara Doymak6

Benim için 12 saate bedel, Berkim için, dönüş yolunda tutturmasından sebep, tahminim yarım saate bedel parkta harcanan 2 saat 14 dakika.

Kova kova olalı, kamyon kamyon olalı böyle eziyet görmediler herhalde. Parkta ne kadar kaydırak varsa kayarak karlarını temizledi. Parkta ne kadar bank varsa elleri ile karlarını temizledi. Bunu hizmet için yaptığını iddia ediyor. Herkes banka oturabilecekmiş, çocuklar kaydıraktan kayabilecekmiş. Vermem gereken cevap aslında hangi deli bu karda gelir burada oturur ve hangi deli bu karda kaydıraktan kayar olmalıydı.

Kara Doymak1