Pazartesi, Mart 22, 2010

Top Havuzu

80 lerin sonlarına denk gelir ilk alışveriş merkezi kavramını öğrenmem. Her hafta sonu Ataköy'e gidebilmek için kardeşim ile bin dereden su getirirdik, annemin tehdit unsuru olmuştu. Cuma akşamından ödevlerimi bitirmem şartı gelirdi gidebilmek için. Annem iki çocuk arabanın arkasında Erenköy-Ataköy arası epey sürücülük yaptı.

Bu alışveriş merkezini bu kadar cazip kılan neydi, tabi ki Fame City. İçinde ki top havuzu rüyalarımızı süslerdi. Her gidişimiz de yol boyunca lütfen bu seferde alsınlar diyerek dua ettiğimi daha dün gibi hatırlarım.
Top Havuzu4
Şimdi sıra benim canım oğlumdaymış. Koca bir kış geçti ve evimize bu kadar yakın top havuzunun olduğunu bile bilmiyordum. Yağmurlu günlerde eğlencemiz olurdu.
Top Havuzu2
Her zaman olduğu gibi ortamın yeni olmasından kaynaklı biraz çekindi, top havuzunun ne oldupunu anlamaya çalıştı. Arkadaşı Ozan'ın oynamasını gördükçe benimde biraz cesaretlendirmem ile 1 saat sonunda zor çıkarabildim top havuzundan.
Top Havuzu3
Burda bir çocuk var ama nerde? Aaaa bonus kafası belli oluyor ama kendisi nerde?
Top Havuzu1
Kaç defa indi o kaydırakdan, topların içinde yüzer gibiydi,mutlulukdan başı döndü.
Berk-Ozan
Ozan ile aynı karede bir fotoğraf çekmek çok zor oldu. Her ikiside bir o yana bir bu yana dönüp durduklarından yakalayabilmek imkansızdı.